Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

Тренінг «Ми разом»

Чи визначились Ви щодо життєвих цінностей, пріоритетів, перспектив самореалізації? А ми присвятили цьому декілька годин вихідного дня - вже звикли, що вихідний – час для освіти дорослих!

Отже - 24.03.2019 в Мелітопольський краєзнавчий музей / Melitopol' Museum Of Local Lore проведено тренінг «Ми разом». Тема - Перспективи самореалізації особистості. Життєві цінності та пріоритети. З нами - фахові тренери Светлана Татаринова та Татьяна Житник. Створили «Коллаж бажань», в невимушеній атмосфері налагодили неймовірну рефлексію. А ми ще й неабиякі розповідачі: ділились реальними життєвими історіями, багато сміялись і зрозуміли, що всіх об’єднує любов до психології: і того, хто колись будував БАМ, і того, що сьогодні майже вміє сідати на шпагат, і того, хто одягнув красиву спідницю, і того, у кого вдома живе ворона, і того, хто полюбляє культуру Мексики … Засмутило тільки одне - дефіцит часу.

Освітня програма «Інклюзивна майстерня 3D демократії – думаємо, діємо, досягаємо» проходить в рамках проекту «Інклюзивна майстерня демократичного діалогу», яку реалізує Социальный Фонд в партнерстві з DVV International Ukraineв межах проекту «Регіональні голоси – громадянська освіта дорослих для розширення прав і можливостей локальних громад в Україні та Білорусі» за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Auswärtiges Amt #CivilSocietyCooperation #AuswärtigesAmt