Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

Виставка творчих робіт вихованців художньої студії "Афіна"

Шановні мелітопольці та гості міста! 
Отримуєте новий творчо-мистецький подарунок!
З 19 травня до 19 червня в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї ви матимете змогу відвідати виставку творчих робіт вихованців художньої студії "Афіна" (м.Мелітополь)!
Запрошуємо всіх долучитись до яскравого світу творчості та підтримати нашу талановиту молодь! У виставковій залі Мелітопольського міського краєзнавчого музею на вас чекають120 робіт 36 учасників!
Художня студія "АФІНА" заснована в 2015 році в місті Мелітополь. Студія названа на честь однієї з найбільш шанованих богинь Стародавньої Греції, покровительки знань, мистецтв і ремесел - Афіни. Засновники художньої студії - досвідчені педагоги-художники з вищою художньою освітою Наталія Носова і Світлана Тонконог. Діяльність художньої студії "АФІНА" спрямована на навчання образотворчій грамоті та розвиток творчих здібностей дорослих і дітей.
В процесі навчання образотворчої грамоти студійці опановують основи академічного малюнка, академічного живопису, композиції. Для досягнення цієї мети учні працюють з натури, використовуючи спеціальне обладнання (мольберти). Студійці малюють простим олівцем геометричні фігури, побутові предмети, гіпсові посібники, пишуть фарбами фрукти, овочі, драпірування, натюрморти, створюють декоративні та об'ємно-просторові композиції, вчаться стилізації і трансформації. Ці завдання дають їм знання щодо компонування, лінійно-конструктивної побудови, світло-тіньового моделювання, визначення кольорово-тонових відносин.
Творчі роботи дозволяють студійцям реалізувати свій внутрішній потенціал, самовиразитися через образотворче мистецтво, створити бажаний твір для себе, а також в подарунок рідним і друзям. Це роботи по пам'яті, з уяви, а також копії робіт художників. До них відносяться портрети, пейзажі, зображення рослин, тварин, персонажів анімації. Для їх створення в якості основи використовуються папір, ДВП, полотна, в якості інструментів і матеріалів - гелеві ручки, кольорові олівці, маркери, акварель, гуаш, акрил, олійні фарби.
За час існування студії створено понад 2 тисячі робіт. 12 студійців вступили на факультети образотворчого мистецтва, дизайну та архітектури в спеціалізовані ВНЗ: Київський інститут культури і мистецтв, Львівську художню академію, Харківську академію дизайну і мистецтв, Одеський педагогічний університет, Запорізький національний університет, Запорізький національно-технічний університет.
Більше про студію: https://www.facebook.com/groups/afinaartstudiomelitopol/
Довідки щодо відвідування виставки за тел.: 44-45-14 та 096-177-97-14

#Мелітопольськийміськийкраєзнавчиймузей #ХудожнястудіяАфіна#виставкавмузеї #художественнаястудияАФИНА