Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

Щорічний фестиваль Мелітопольщини «ЧерешнЕво»! 

7 червня 2019 року активні й веселі мелітопольці та гості міста проводили свій вечір у Парку культури і відпочинку, щоб долучитись до щорічного фестивалю Мелітопольщини «ЧерешнЕво»! 
Цього року вже увосьме (!) «черешнево» було всім, адже кожен гість свята мав змогу знайти для себе цікаву локацію! Співробітники Мелітопольського міського краєзнавчого музею (звісно ж!!!) допомагали учасникам фестивалю отримати порцію краси, позитиву, майстерності і знань на спеціальній локації тематичних майстер-класів «CHERRY-торія»! За знання «відповідали» серія банерів «Черешневий мій край», на яких представлено інформацію про власне черешню, історію її районування в Мелітополі та фотографії найвідоміших сортів мелітопольської черешні (вдалося розмістити лише (!) 33 ;) ! Інформаційний банер «Мелітополь – черешнева столиця України» став ще й привабливою фото зоною! На арт-локації кожен бажаючий міг «прикрасити» свою щічку або руку символом фестивалю – черешневою ягідкою! На локації «Символи Мелітополя» і дорослі і малеча розшифровували та розмальовували герб і брендів логотип міста, адже на них також є черешня! А на всіх творчих і майстерних чекали два майстер-класи – з виготовлення черешеньки-підвіски з паперу, і створення справжнього дива флористики – стильного букета зі стиглих ягід черешні!
Колектив Мелітопольського міського краєзнавчого музею вдячний всіх, хто відвідав наші локації і розділив з нами «черешневу» радість восьмого фестивалю Мелітопольщини «ЧерешнЕво»!
#MLTmuseum #САМЕТУТ #ЧерешнЕво#щорічнийфестивальМелітопольщиниЧерешнЕво #музейдлявсіх#прагнешзнатибільше_приходьдомузею#ЧерешневаСтолицяУкраїни