Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

Інтерактивно освітньо-виховна програма «Музейний вихідний» інтерактивно пізнавальна зустріч«Без сім’ї і свого роду нема нації, народу»

#програмаАрсеналІдейУкраїна #АрсеналІдейУкраїна #MLTMuseumSmartRoom#музейнийвихідний 
Народились ми і живемо на такій чудовій, багатій мальовничій землі - в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки - тут корінь роду українського! 
Корені кожного з нас починаються з батьківської оселі, взявши у спадок усе найкраще - мамину пісню, чистоту мови, любов до отчого краю, традицій…
Саме тому, 6 липня, напередодні свята Дня родини, яке святкується 8 липня, наукові співробітники Мелітопольського міського краєзнавчого музею Наталія Твердохлід і Анна Лиходід підготували для маленьких учасників інтерактивної освітньо-виховної програми «Музейний вихідний» інтерактивну пізнавальну зустріч«Без сім’ї і свого роду нема нації, народу», присвячену найголовнішому в житті кожного - сім’ї, бо це завжди важливо, потрібно та актуально. 
Поговорили з дітьми про те, з кого складається родина, про сімейні традиції українців, а маленькі пі знайки поділилися в свою чергу традиціями, які вшановують у їхніх сім’ях. Також, у формі інтерактиву діти пограли в гру «Про кого можна так сказати?» і в результаті дізналися, які саме ласкаві слова можна підібрати для кожного з членів родини; грали в гру «Знайди пару», за допомогою якої вивчали усну народну творчість – прислів’я та приказки про сім’ю. Ну і звичайно ж - традиційні мультфільми про родину!
А ось в музейній «творчій майстерні» діти оздоблювали фото-рамку і змогли пофантазувати на славу та проявити свій індивідуальний дизайнерський хист.
Результатом зустрічі були дуже задоволені, пішли з гарним настроєм та яскравими поробками.

#MLTmuseum #САМЕТУТ #Мелітополь #музейнапрограма #навчаємограючись#прагнизнатибільше #знайілюбисвійкрай #музейдлядітей #історіярідногокраю#дітивмузеї #липень2019