Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

14 листопада презентація «Інтеркультурного путівника. Мелітополь».

14 листопада о 14.00 в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї відбулася презентація друкованого видання «Інтеркультурний путівник. Мелітополь».

Близько півроку команда проекту «Український Букет Народів» разом з мелітопольцями досліджувала культурний потенціал Мелітополя, збирала історії добросусідства, проводила Інтеркультурні зустрічі змінотворців, приймала участь у Дослідницькій майстерні культурного ріноманіття і Партисипативному фестивалі культурного розмаїття у Мелітополі. Фіналом проекту став інтеркультурний путівник, в якому можна прочитати роздуми команди «Український Букет Народів» про різноманіття, мапу просторів різноманіття міста і думку жителів Мелітополя про місця зустрічі різних людей, історію добросусідства Мелітополя і розмови сучасних містян про різноманіття. Гості події мали можливість поспілкуватися з авторами та ініціаторами створення путівника та тими, хто приймав активну участь в рамках проекту.

Нагадаємо, проект “Український Букет Народів" має на меті створення інтеркультурних путівників нашою країною із залученням громадян різного соціального та етнічного походження. Його реалізує Молодіжна організація “СТАН” за підтримки Українського культурного фонду. Проект здійснюється у 4 громадах Запорізької, Луганської, Полтавської та Львівської областей. Співорганізаторами проекту у цих громадах є Громадська організація “Молодіжна агенція з адвокації ромської культури “АРКА”, Громадська організація “Арекет”, Громадська організація “Культурний ді@лог”, Благодійна організація “Благодійний Фонд “MLT Museum PLUS”, Комунальний заклад “Лисичанський міський Палац культури”, Громадська організація “Кримська проектно-освітня платформа Q-hub”.