Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

#Прапори_захисників #ДеньПрапора

#Прапори_захисників #ДеньПрапора
Державний Прапор – невід’ємний атрибут кожної країни, символ її суверенітету й уособлення самобутності та спадкоємності державотворчих традицій.
З початком російсько-української війни, коли ми бачимо як наш синьо-жовтий стяг гордо розвівається над площами міст, ми розуміємо - це територія України!
В колекції Мелітопольського міського краєзнавчого музею є прапори, які побували в боях, супроводжували воїнів та волонтерів, вселяли віру, дарували підтримку...
Державний прапор України, підписаний та подарований бійцями 26-ї артилерійської бригади (м.Бердичів) мелітопольським волонтерам.
Державний прапор України з відбитками фарбою долоньок учнів 2-Б класу ЗОШ №? м. Мелітополь та підписами побратимів 2 ПТа Барт 93 ОМБр Олексію Медведєву.
Державний прапор України. пошкоджений внаслідок обстрілу блокпосту в с. Широкине, переданий від прикордонників волонтеру ГО "МВГ "Патріот" Анні Форіс Володимиром Скибою, начальником інженерної служби, комвзводу саперів 37 ОМПБ.
Частину з них можна побачити в експозиційному розділі "Війна на сході України: битва на Незалежність"...
#MLTmuseum #Мелітопольськийміськийкраєзнавчиймузей #ДеньДержавногоПрапораУкраїни #ДеньНезалежностіУкраїни #насєднаєлюбовдоУкраїни #знаминашаісторія #Мелітополь #САМЕТУТ #серпень2020