Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

Інформаційний дайджест «Усі різні – Усі рівні»

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку із ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини.

Толерантність – це повага до людської індивідуальності, визнання основоположних прав і свобод людини та громадянина, прийняття та правильне розуміння різноманіття культур та форм самовираження.

Принципи рівності та недискримінації закріплені в міжнародному та національному законодавстві, згідно з якими всі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах.

Толерантне ставлення одне до одного надзвичайно важливе, особливо у сьогоднішньому світі, в якому на одній території співіснують різні мови, культури та національності.

«Толерантність є «клеєм», що з’єднує різні частини суспільства і показує, що незалежно від того, звідки ми, та яка в нас культура, ми маємо більше подібного ніж відмінного. Толерантність означає прийняття одне одного, не зважаючи на те, що ми різні», – каже заступниця Постійної представниці ПРООН в Україні Манал Фоуані.

В цей день ми хочемо розповісти вам про «MLT Museum Smart Room» – це сучасний інтерактивний простір, відкритий і доступний для людей з інвалідністю, що поєднує у єдиній широкій програмі мистецтво, науку та інновації, освітню діяльність навчальних закладів та музейних інституцій.

MLT Museum Smart Room / Арсенал Ідей Україна – спільний проєкт Мелітопольського краєзнавчого музею та Благодійного фонду «Мистецький Арсенал», які разом з партнерами програми "Арсенал Ідей Україна" об’єднали свої зусилля задля формування нової платформи для пізнавального дозвілля, творчості й дослідництва, розвитку освітніх програм у сфері музейної справи.

Простір має інтерактивну лекційну програму, мистецькі твори та комплекс активностей для дітей та молоді, родин, шкільних груп. Долучившись до нас, ви допоможете дітям та підліткам навчатися вільному обміну думками, формувати спільні підходи до вирішення актуальних завдань, творчих і наукових пошуків, стимулювати різноманіття та креативність, інтерес до усього нового – інновацій, технологій, а також волонтерства і підприємництва.

Додаткова інформація за телефонами: (0619) 44-45-14 та 096-177-97-14.

#MLTmuseum #Мелітопольськийміськийкраєзнавчиймузей #листопад2021 #MLTMuseumFromHome #MuseumFromHome