Мелітопольський міський краєзнавчий музей

УВАГА!!!

З 08.11.21 краєзнавчий музей продовжує свою роботу за звичайним графіком

Вт.-Нд., з 9.00 до 16.00.

Для того, аби відвідати музей, вам потрібні: 
 - або сертифікат щодо вакцинації від COVID-19;
 - або негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до відвідування музею;
- або довідка про одужання після COVID-19.

 

Адреса:
72312, Запорізька обл.,
м. Мелітополь,
вул. М. Грушевського, 18
Вартість вхідного квитка:

пільговий - 10-00 грн

повний - 30-00 грн

тел. 38(0619) 44-45-14
096-177-97-14

Міжнародний флешмоб музейних селфі

21 січня 2022 року Мелітопольський міський краєзнавчий музей запрошував городян та гостей міста протягом дня взяти участь у Міжнародному флешмобі музейних селфі. Цьогоріч день музейних селфі припав на 19 січня, але всі заходи, присвячені цьому святу проводилися музеями протягом тижня.

Для цього потрібно було прийти до музею, зробити "селфі" на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у соціальних мережах Facebook та Instagram, додавши хештег #MuseumSelfie та хештег нашого музею #MLTmuseum з поміткою сторінки музею.

Започаткована європейським проектом Culture Themes у 2014 році, акція з кожним разом знаходить все більше й більше шанувальників. Мелітопольський краєзнавчий музей долучився до акції в 2018 році.

До флешмобу в музеї долучилися відвідувачі, які завітали до музею спеціально для того, аби зробити селфі саме сьогодні, наприклад фотографиня з Запоріжжя Ліза Самсонова, музейний партнер і друг Наталія Іванова, вихованці Клуб "Лидер" Палац дитячої та юнацької творчості Мелітопольської міської ради, які зробили фото через роки у тому ж місці, як і 2018 році, приймаючи участь в акції, та інші. Є учасники флешмобу, які викладали селфі, і зроблені раніше. Наразі вже прийняли участь у акції співробітники музею, вчителі, колеги з Національний історико-археологічний заповідник "Кам'яна Могила", студенти, працівники культури, письменники, журналісти, краєзнавці, друзі музею, та відвідувачі, які в цей день прийшли до музею.

Майже 100 фото на фоні експозицій краєзнавчого музею в соціальних мережах і 30 учасників, які підтримали наш Мелітопольський краєзнавчий музей і привернули увагу до нашої колекції, експозицій та популяризували його! Дякуємо всім за участь у флешмобі! Завжди чекаємо вас у музеї!

#MLTmuseum #Мелітопольськийміськийкраєзнавчиймузей #Знами_нашаісторія #museumofUkraine #помузеям #краєзнавчиймузей #музеїУкраїни #управління_культури_та_молоді #Мелітополь #САМЕТУТ #січень2022